Skip links

Lait motivul anului 2022: “SCHIMBAREA”

Lait motivul anului 2022 a fost și este pentru noi și pentru agribusiness-ul românesc « SCHIMBAREA ».

 

Câteva sfaturi de la Agxecutive pentru angajații aflați în ochiul ciclonului:

 

  1. Nu o luați personal. Nu este despre voi în mod individual. Este vorba de organzație și noua ei perspectivă în care voi trebuie să vă înscrieți armonios. Luați deciziile de carieră rațional, nu sub imperiul emoțiilor. Iar în business, urmăriți cu precadere interesul general al organizației, fără a da curs tendințelor, uneori naturale, de apărare individualistă.

 

  1. Păstrați-vă un comportament profesionist în orice circumstanță de business. În situație de stres, atacul la persoană este la un pas distanță: el nu vă va face bine în evaluarile interne. Vorbiți-vă colegii de bine, în intern și extern, chiar dacă nu vă vine să o faceți. Și fiți ambasadorii pozitivi ai organizației voastre în orice circumstanță: căci a colporta lucruri negative despre firmă se va repercuta negativ în primul rând asupra voastră: contraintuitiv, dar foarte adevărat. Dacă voi proiectați o organizație slabă, ce se poate spune despre voi ca profesionști care faceți parte integrantă din ea?!

 

  1. Calmul trebuie să fie comportamentul de bază. Schimbarea durează. Iar să vă enervați nu contribuie în niciun fel la dezamorsarea situațiilor tensionate specifice tranziției.

 

  1. În schimbare apar cele mai mari oportunități de promovare internă. Fiți voluntari și disponibili când ceilalți dau de greu și când organizația are nevoie de voi. Implicarea voastră va fi ușor de remarcat și va fi răsplatit, mai devreme sau mai tarziu.

 

  1. Nu în ultimul rand, păstrați-vă optimismul. Încercați să vedeți luminița de la capătul tunelului și luați decizii personale și de management în perspectiva medie și lungă. Pesimismul vă impactează azi și acum în rău și pe voi și pe cei din jur.

 

#SchimbareaÎnAgribusiness #Agxecutive #TipsAndTricks

 

This website uses cookies to improve your web experience.